De Smaakworkshop

Workshop omgaan met smaakverandering

 

Datum volgende edities:     4 juni & 28 juni
Tijd:                                       14.30 - 16.45 uur
Locatie:                                 IJsselland Ziekenhuis

De Smaakworkshop wordt georganiseerd door Chef-kok Alexander van den Doel en Chef-kok Karel van Tiel, met medewerking van Diëtist R. de Wit, internist-oncoloog M.B. Vastbinder en externe samenwerkingspartner Albron.

Aanmeldformulier Smaakworkshop

Aanmeldformulier smaakworkshop

 

Afmelden

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de workshop 'Omgaan met Smaakverandering. Kunt u wegens persoonlijke omstandigheden de workshop niet bijwonen of heeft u zich bedacht? Dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat we uw plek mogelijk kunnen invullen. 

Als u zich wilt afmelden voor de workshop 'Omgaan met Smaakverandering', dan kunt u een e-mail sturen aan chef-kok Alexander van den Doel. Dat kan via avddoel@ysl.nl. Vermeld hierbij uw naam en met hoeveel personen u zou komen.