Hoera! Jayden is de 1000ste baby van 2024

Zondagavond 11 augustus is om 21:01 de 1000ste baby van 2024 geboren in ons Geboortecentrum! Het jongetje heet Jayden en is het eerste kindje voor mw. Schonenberg en voor dhr. Nelisse.

We feliciteren het gezin van harte met de geboorte van hun zoon Jayden en wensen ze veel geluk en gezondheid met elkaar.

Namens het IJsselland Ziekenhuis reikte co-bestuurder en dermatoloog R. Nellen een knuffel en een mooi boeket uit aan de trotse ouders. De kersverse ouders uit Barendrecht waren erg blij dat ze terecht konden in het IJsselland Ziekenhuis.

In ons Geboortecentrum bieden we de aanstaande ouders de mogelijkheid om de bevalling naar eigen wens in te richten met volledige ondersteuning van ons deskundige team. Omdat iedere zwangerschap anders verloopt en elke geboorte uniek is, bieden we begeleiding op maat. Het Geboortecentrum beschikt over ruime verloskamers met een eigen open badkamer, bedbank voor de partner en een iPad waarop de cliënt haar eigen muziek of filmpje kan afspelen. Bovendien bieden we een grote verscheidenheid aan bevallingsmogelijkheden zoals een badbevalling, hypnobirthing, draadloos CTG, 24 uur per dag mogelijkheid tot pijnstilling en meer.