Nieuw lid cliëntenraad

Graag kondigen we aan dat onze cliëntenraad een nieuw lid heeft verwelkomd. Dit is een belangrijke ontwikkeling, omdat de cliëntenraad de meningen van onze patiënten en bezoekers bundelt. Hierdoor kunnen deze een grotere invloed uitoefenen op de besluitvorming binnen het ziekenhuis. U leest hieronder hoe Bram Vrouenraets zichzelf voorstelt en wat hem onderscheidt als nieuw lid van de cliëntenraad.

"Ik ben Bram Vrouenraets, 47 jaar, en woon samen met Denise en onze twee kinderen, Sako en Pimm. We wonen al 21 jaar in Capelle aan den IJssel, op de dijk aan de oever van de mooie IJssel.

Binnen 10 minuten reis ik vanuit het hectische Rotterdam, waar ik werkzaam ben aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, naar de rust van het water van de IJssel. Het water, de dijk, Hitland, het Schollebos en prachtige oude woningen aan de Dorpsstraat, wat een weelde om dit allemaal zo dichtbij te hebben. Capelle aan den IJssel is voor mij een geweldige plek in Nederland. Naast mijn werk aan de Erasmus Universiteit ben ik ook betrokken in de gemeentelijke politiek. In die rol draag ik bij aan de verbinding van mensen in de samenleving waar wij iedereen vrijlaten maar niemand laten vallen. Een Capelle voor iedereen, van jong tot oud. Een diverse en inclusieve samenleving aan de rand van de mooie IJssel waar iedereen zich gehoord voelt en iedereen zich vrij kan bewegen.

Als voormalig fiscalist bij Deloitte en KPMG en met mijn HR (Human Resource) ervaring bij Havenbedrijf Rotterdam, Essent en nu aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, beschik ik over brede expertise op het gebied van financiën en het verbinden van mensen. Sinds april 2024 ben ik lid van de cliëntenraad. In die rol kan ik me hard maken voor het motto van het IJsselland Ziekenhuis: ‘Hier gaat het om u.’ Door de ander centraal te stellen, halen we het beste in onszelf naar boven."

U vindt hier meer informatie over de cliëntenraad