De Smaakworkshop

Workshop omgaan met smaakverandering

Datum volgende edities:     3 oktober & 28 november
Tijd:                                       14.30 - 16.45 uur
Locatie:                                 IJsselland Ziekenhuis

De Smaakworkshop wordt georganiseerd door Chef-kok Alexander van den Doel en Chef-kok Karel van Tiel, met medewerking van Diëtist R. de Wit, internist-oncoloog M.B. Vastbinder en externe samenwerkingspartner Albron.

Aanmeldformulier Smaakworkshop

Aanmeldformulier smaakworkshop
Dit formulier vraagt u om uw gegevens, zodat wij met u kunnen communiceren over de smaakworkshop. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. *

Afmelden

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de workshop 'Omgaan met Smaakverandering. Kunt u wegens persoonlijke omstandigheden de workshop niet bijwonen of heeft u zich bedacht? Dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zodat we uw plek mogelijk kunnen invullen. 

Als u zich wilt afmelden voor de workshop 'Omgaan met Smaakverandering', dan kunt u een e-mail sturen aan chef-kok Alexander van den Doel. Dat kan via avddoel@ysl.nl. Vermeld hierbij uw naam en met hoeveel personen u zou komen.

Naar boven